Over ons

22 jaar ervaring in keukens

John Patrick van Son

Transparant Keukens in Maassluis is in 2012 opgericht door John Patrick van Son. Na zijn opleiding werd hij op 21-jarige leeftijd keukenverkoper bij een groot ketenbedrijf. Na zo’n 10 jaar verkoopervaring te hebben opgedaan en een eenjarige vakopleiding tot gecertificeerd keukenverkoper te hebben doorlopen (Stichting Hout en Meubel), werd John-Patrick accountmanager bij BSH (Bosch Siemens Hausgeräte), de op twee na grootste huishoudelijk leverancier van de wereld.

Na enkele jaren werd de in Maasland (Midden-Delfland) woonachtige John Patrick accountmanager bij Keukenfabriek Bribus. Hij was daar verantwoordelijk voor de institutionele beleggers in geheel Nederland. De functie was projectmatig gericht.

Toen John Patrick promotie kon maken, is hij als salesmanager verder gegaan bij Whirlpool Nederland (de grootste groothuishoudelijk leverancier van de wereld). Hij was daar verantwoordelijk voor de projectenmarkt in Nederland.

Uiteindelijk is hij als salesmanager in dienst gekomen bij de Duitse keukenfabrikant ALNO AG, met als werkgebied Nederland. Hij bezocht de keukenvakhandel in Nederland en besteedde een deel van zijn werktijd aan het binnenhalen van talloze projecten.

In 2012 besloot hij, met dus een schat aan keukenervaring, zelfstandig verder te gaan en Transparant Keukens op te richten. Niet zonder succes, want Transparant Keukens is in korte tijd uitgegroeid tot een keukenbegrip in de regio Waterweg/Westland en omstreken.

Wat levert Transparant Keukens

Transparant Keukens kraan
  • Complete keukens voor elk budget
  • Inbouwapparatuur voor bestaande keukens (bijvoorbeeld bij defecte vaatwasser of koelkast)
  • Nieuwe werkbladen voor bestaande keukens
  • Wasautomaten, drogers, vrijstaande koelkasten, vriezers etc. (gratis bezorgen en aansluiten!)
  • Montagediensten
Fornuis en over in Transparant Keuken

Waarom kiezen voor Transparant Keukens

Door mijn verschillende werkervaringen heb ik veel kennis van de totale markt maar ook van wat er te koop is. Inmiddels ben ik voor mezelf gestart en heb ik voor u een uitgebreid assortiment samengesteld met de beste prijzen, service en kwaliteit.

Daarnaast Transparant Keukens is totaalaanbieder.

Wilt u de keuken gemonteerd hebben dan regelen wij dat voor u. Transparant werkt met eigen monteurs die voor u de keuken kunnen monteren maar ook bijvoorbeeld het verleggen van waterleidingen, elektra, meterkast aanpassen, stucwerk en tegelwerk is mogelijk, zelfs een kleine verbouwing kunnen wij voor u realiseren.

Transparant Keukens is en blijft verantwoordelijk voor uw keuken maar ook voor de totale montage, er is dus geen sprake van een afschuifsysteem, waarvan u dan de dupe bent. Het totale montage bedrag betaald u pas zodra de keuken naar tevredenheid is opgeleverd.